Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Transavia: Aυξάνει την παρουσία της στην Ελλάδα


Η transavia σημείωσε σημαντική αύξηση της χωρητικότητάς της στα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα για το 2014, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε η κα. Hester Bruijninckx, vice president sales του αερομεταφορέα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας.



Φέτος, περισσότερες από 453.000 θέσεις είναι διαθέσιμες προς τους ολλανδικούς και γαλλικούς προορισμούς, έναντι των 282.000 το 2013, που μεταφράζεται σε πάνω από 60% αύξηση των συνολικών διαθέσιμων θέσεων.

Η low cost αεροπορική εταιρεία και μέλος του ομίλου Air France – KLM, από τις 17 Απριλίου 2014 έχει εγκαινιάσει ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ, ενώ έχει εισάγει και στο πτητικό της πρόγραμμα προγραμματισμένες πτήσεις από Αθήνα προς Παρίσι, Λυών, Νάντη και Αϊντχόβεν.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί, επιπλέον, πτήσεις προς Κέρκυρα, Χανιά, Χίος, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά, Σαντορίνη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβος, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Ζάκυνθο, Μύκονο, από και προς Γαλλία και Ολλανδία. Συνολικά, η transavia.com διατηρεί 1.905 πτήσεις από και προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου