Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Delta Air Lines:Ξεκινά η εποχιακή απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης


Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines ξεκινά εκ νέου την εποχιακή απευθείας σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, από την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-300 δυναμικότητας 298 θέσεων και θα εκτελείται σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France – KLM.
Ο κ. Perry Cantarutti, Senior Vice President της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επανέναρξη της θερινής, εποχιακής σύνδεσης Αθήνας – Νέας Υόρκης, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές, την άνεση των απευθείας πτήσεων και τις περαιτέρω ανταποκρίσεις προς περισσότερους προορισμούς των ΗΠΑ από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά δημοφιλών προορισμών όπως είναι η Φλόριδα και η Καλιφόρνια. Το δρομολόγιο είναι δημοφιλές τόσο σε επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και σε ταξιδιώτες αναψυχής και ήδη τα στοιχεία κρατήσεων είναι πολύ θετικά. Παράλληλα, το φετινό καλοκαίρι, οι επιβάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από νέες ανέσεις εν πτήσει, που θα συμπληρώνουν τις ήδη παρεχόμενες βραβευμένες υπηρεσίες της Delta. Οι πελάτες μας στη BusinessElite θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα νέα κλινοσκεπάσματα Westin Heavenly, που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για τη Delta από τη Westin Hotels & Resorts. Επιπλέον, η Delta προσφέρει στη BusinessElite ένα νέο νεσερέρ με προϊόντα Tumi και Malin+Goetz».

Η Delta Air Lines πραγματοποιεί μια σειρά σημαντικών επενδύσεων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, και σε αυτές τις επενδύσεις, συμπεριλαμβάνεται το άρτιας τεχνολογίας Terminal 4 στο JFK της Νέας Υόρκης, που κόστισε 1,4 δισ. δολ. και εγκαινιάστηκε στις 24 Μαΐου.
Να θυμήσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Qatar Airways προ μηνών είχε εξαγγείλει την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό για τις πτήσεις της από την Ντόχα  προς την Νέα Υόρκη. Η αεροπορική εταιρεία, πάντως, δεν έχει δώσει ακόμα κάποια επίσημη απάντηση για τον λόγο που δεν έχει εισάγει το δρομολόγιο αυτό στο πτητικό της πρόγραμμα. Υπήρξαν φήμες οι οποίες απέδιδαν την καθυστέρηση της Qatar στο πρόβλημα των Boeing 787 Dreamliners, όμως το πρόβλημα των μπαταριών έχει αποκατασταθεί και τα αεροσκάφη ξεκινούν και πάλι κανονικά τις πτήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου