Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ημέρα καριέρας της Ryanair στην Θεσσαλονίκη!


Η ιρλανδική εταιρεία Crew Link, που αναζητά και εκπαιδεύει πληρώματα για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, διοργανώνει τον Φεβρουάριο μια σειρά από ημέρες καριέρας σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, ανάμεσα στις οποίες και η Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη η ημέρα καριέρας θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου.
Η ίδια εταιρεία αναλαμβάνει έναντι αμοιβής (περίπου 2500 ευρώ) και την έξι εβδομάδων εκπαίδευση των ενδιαφερομένων, πριν αυτοί ενσωματωθούν στο εργατικό δυναμικό της Ryanair. Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Guardian, η δαπάνη για την εκπαίδευση βαρύνει τους εκπαιδευόμενους άσχετα αν τελικά αυτοί προσληφθούν ή όχι από την Ryanair.
Μπείτε στην ιστοσελίδα της Crew Link για να διαβάσετε τους αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις που απαιτεί η εταιρεία, προκειμένου να λάβετε μέρος στην ημέρα καριέρας. Για παράδειγμα θα πρέπει να έχετε διαβατήριο που να έχει ισχύ για τουλάχιστον ακόμη ενάμισι χρόνο από τις 20 Φεβρουαρίου, δεν θα πρέπει να έχετε τατουάζ σε εμφανή σημεία, να έχετε ύψος άνω του 1.57μ, να μπορείτε να κολυμπάτε για τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια κλπ.
Στην ήμερα καριέρας οι γυναίκες επί ποινή αποκλεισμού θα πρέπει να φορούν φούστα έως το γόνατο και διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα, ενώ οι άνδρες, επίσημο παντελόνι συνδυασμένο με κοντομάνικο πουκάμισο.
Στην ίδια ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε την απαραίτητη αίτηση για να λάβετε μέρος στην ήμερα καριέρας και να δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις.

http://www.crewlink.ie/en/recruitment_days/details/thessaloniki/44?city=thessaloniki&date=2014-02-20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου