Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέοι προορισμοί της Air Berlin για Ελλάδα



Η εταιρεία που αντιπροσωπεύει την γερμανική αεροπορική εταιρεία airberlin στην Ελλάδα, Discover the World, ανακοίνωσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ότι η αεροπορική εταιρεία ξεκινά το πρόγραμμα απευθείας πτήσεών της από και προς Θεσσαλονίκη και σε 16 ακόμη πόλεις από την υπόλοιπη Ελλάδα. Η airberlin με τα 152 αεροσκάφη της συνδέει τη Γερμανία με 170 προορισμούς σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο με χρήση του δικού της δικτύου, αλλά και των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών.

Η έναρξη πτήσεων για τη θερινή περίοδο ξεκινά τον Απρίλιο – Μάιο του 2013 και ολοκληρώνεται αρχές Νοεμβρίου. Το επιβατικό κοινό θα βρει εβδομαδιαίες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Νυρεμβέργη, Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Βιέννη.
Υπενθυμίζεται ότι οι πόλεις-κέντρα (hubs) από όπου εκτελούνται οι περισσότερες ανταποκρίσεις  της airberlin είναι τέσσερις:
στη Γερμανία είναι το Βερολίνο (TXL) και το Ντίσελντορφ (DUS)
στην Αυστρία η Βιέννη (VIE)
στην Ισπανία η Μαγιόρκα (PMI)

Η airberlin θα εκτελεί δρομολόγια από/προς 16 ελληνικές πόλεις και νησιά. Πιο συγκεκριμένα: απευθείας σύνδεση με γερμανικές πόλεις από: Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Άραξο, Πρέβεζα, Σάμο και Κάρπαθο.

Απευθείας σύνδεση με Βιέννη και ανταποκρίσεις στη συνέχεια με προορισμό πόλεις της Γερμανίας, αλλά και του υπόλοιπου δικτύου από: Βόλο, Σαντορίνη, Χανιά, Σκιάθο, Καλαμάτα, Μύκονο, Κεφαλονιά, Μυτιλήνη και Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου