Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Νέο ρεκόρ κίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου



Νέο ρεκόρ κίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο ανακοίνωσε  η Hermes Airports η οποία δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για ενίσχυση για περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο.

Σχετική ανακοίνωση εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση της Hermes Airports η οποία αναφέρει ότι «έσπασε το ‘φράγμα΄ των 2,000,000 επιβατών» με την κατάκτηση ενός νέου ρεκόρ διακίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, συνολικά από την 1 Ιανουαρίου 2012 έως τις 22 Οκτωβρίου 2012, περισσότεροι από 2,000,000 επιβάτες διακινήθηκαν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου της Πάφου.

Είναι η πρώτη φορά στην 29χρονη ιστορία του Αεροδρομίου της Πάφου που σπάζει το «φράγμα» των 2 εκ επιβατών, σημειώνει η Hermes. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο μια σημαντική αύξηση της τάξης του 28% ενώ καταρρίπτει και το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2006 με1,832,655επιβάτες.

Σε δηλώσεις του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Ltd, Alfred van der Meer εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το νέο ρεκόρ κίνησης επιβατών που έχει καταγραφεί στο αεροδρόμιο της Πάφου.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι απομένουν ακόμη περίπου δυόμισι μήνες για να τελειώσει η φετινή χρόνια, θεωρούμε ότι τελικά, ο συνολικός αριθμός των επιβατών που θα έχουν ταξιδέψει μέσω του Αεροδρομίου Πάφου το 2012 θα είναι σαφώς μεγαλύτερος», είπε.

Πρόσθεσε ότι η εξέλιξη αυτή «αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο για μας όσο και για τη τουριστική βιομηχανία της Κύπρου γενικότερα».

Διαβεβαίωσε ότι από «δικής μας πλευράς, έχουμε πλήρη αντίληψη της κρισιμότητας των στιγμών και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε καθημερινά ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια όλων των Κυπρίων, η Hermes Airports είναι συμπαραστάτης και αρωγός».

Καταλήγοντας, η Hermes Airports εκφράζει ευχαριστίες προς όλους τους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου «για την πολύ στενή και εποικοδομητική συνεργασία που διατηρούμε, χωρίς την οποία το αποτέλεσμα αυτό δεν θα μπορούσε να καταστεί εφικτό. Πάνω από όλα όμως, η  Hermes Airports επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και τις θερμές της ευχαριστίες προς το επιβατικό κοινό της Κύπρου», καταλήγει ο κ. Van der Meer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου