Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α με μεγάλη ανησυχία παρακολουθεί την απόφαση της OLYMPIC AIR να προβαίνει σε απολύσεις ικανού και έμπειρου τεχνικού προσωπικού


Η ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ Ο.Α. (Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α) με μεγάλη ανησυχία παρακολουθεί την απόφαση της OLYMPIC AIR να προβαίνει σε απολύσεις ικανού και έμπειρου τεχνικού προσωπικού.

Η ενέργειά της να απολύσει μαζικά (χωρίς την υποχρεωτική διαδικασία παράδοσης-παραλαβής), έμπειρους μηχανικούς αεροσκαφών, που κατείχαν θέσεις κλειδιά στην λειτουργία της τεχνικής διεύθυνσης και της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και ο τρόπος απόλυσής τους, μας δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά, την στιγμή μάλιστα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Olympic Air θα βραβευτεί από την BOMBARDIER με το 1ο Βραβείο Αξιοπιστίας Τεχνικής Συντήρησης για την εκμετάλλευση των αεροσκαφών. Αντί επιβράβευσης οι συμβαλλόμενοι σε αυτή την τεράστια αναγνώριση οδηγούνται σε απόλυση με απαξιωτικό τρόπο, συνοδεία security, διακόπτοντας την εργασία την ώρα της βάρδιάς τους.

"Η Ένωσή μας θα απευθυνθεί ως οφείλει στους διεθνείς φορείς που πιστοποιούν και ελέγχουν τους οργανισμούς παροχής και συντήρησης αεροπορικών εργασιών, διότι αυτή η υπόθεση αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΤΑΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου